HIVE LIVE – Talent voor de toekomst

Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt is de vraag naar talent urgenter dan ooit. Zeker in de snel ontwikkelende mobiliteitssector met constant veranderende vraagstukken en technologische innovaties. Van nieuwe brandstoffen, batterijtechnieken, IT-technologieën, juridische vraagstukken tot gedragscampagnes. Voldoende talent is cruciaal om de mobiliteitstransitie tot een succes te maken.

Maar hoe pak je het opleiden, aantrekken en behouden van talent in de concurrerende arbeidsmarkt aan? Welke impact heeft het leiderschap van jouw organisatie op het aan boord houden van talent voor de toekomst? Passen de visie en cultuur van jouw organisatie bij wat jong talent zoekt in een werkgever?

Op 16 november 2023 dagen we je uit om tijdens het HIVE LIVE-event mee te denken over de vraagstukken rondom talent voor de mobiliteit van de toekomst. Onder leiding van Marelle van Beerschoten staat je een afwisselend programma te wachten. Laat je inspireren door de keynote van Marc Lammers, een visionaire coach met een duidelijke visie op coaching, talentontwikkeling en leiderschap. Verschillende sprekers uit het bedrijfsleven, onderwijs en de wetenschap geven je nieuwe inzichten en inspiratie mee over de huidige arbeidsmarkt en kansen voor innoverend leren en succesvolle employer branding.

HIVE LIVE vindt dit jaar plaats in De Puddingfabriek in Groningen. Wil je meer weten over het programma of je aanmelden? Klik dan op onderstaande link!