New Energy Forum 2024

Kom naar New Energy Forum 2024 en toon lef in de duurzame transitie!

Op 20 juni 2024 ontvangen we je graag tijdens de vierde editie van New Energy Forum – Breaking Barriers. Hét event voor de (aanstaande) mobiliteits- en energieprofessional. Het thema van dit jaar? Ondernemend lef!
 
Tijdens dit gratis festival draait alles om inspirerende initiatieven in de mobiliteits- en energietransitie waarbij een flinke portie lef getoond wordt. De dag heeft een bomvol programma met boeiende sprekers, actuele discussies en spectaculaire demonstraties. De keynotes worden onder andere verzorgd door Sandra Phlippen, hoofdeconoom bij ABN AMRO en praktijkhoogleraar duurzaam bankieren aan de Rijksuniversiteit Groningen en Arjan Postma, natuurdeskundige en de bekendste boswachter van Nederland. Ook Hajar Yagkoubi, voormalig VN-jongerenvertegenwoordiger voor Nederland, en Ruud Koornstra, ondernemer en Energiecommissaris van Nederland, verzorgen inspirerende sessies. Jort Kelder is dagvoorzitter van het New Energy Forum 2024.
 
Om de transitie te laten slagen, is ondernemend lef nodig. Lef om risico’s te nemen en antwoorden te vinden. Tijdens het New Energy Forum zoeken we samen het antwoord op vragen rondom ‘groen’ geld verdienen, duurzame mobiliteit, een circulaire economie en het opleiden van vakmensen voor een baan in de techniek van de toekomst.
 
We hopen samen met jou de innovaties van de toekomst vorm te geven op het New Energy Forum, want alleen samen kunnen we de transitie laten slagen. Wil jij meedenken en -praten, inspiratie opdoen en je netwerk uitbreiden? Meld je aan en kom naar het event op het unieke terrein van ENTRANCE – Centre of Expertise Energy!