New Energy Forum 2022

Breek jij met ons door de barrières van de mobiliteits- en energietransitie?

Op 23 juni a.s. breken wij door de barrières van de energie- en mobiliteitstransitie tijdens de tweede editie van New Energy Forum. Hét event voor de (aanstaande) energie- en mobiliteitsprofessional, met dit jaar als thema ‘Breaking Barriers’. Het New Energy Forum wordt georganiseerd door Hive.Mobility, EnTranCe en New Energy Coalition.

Keynotes

We nemen je deze dag mee in de wereld van baanbrekende initiatieven in de energie- en mobiliteitstransitie. Want die zijn er genoeg! Sander Heijne, onderzoeksjournalist en historicus, opent het New Energy Forum met een interessante keynote. Kom verder te weten hoe we het gebruik van hernieuwbare energie en duurzame mobiliteit kunnen versnellen en meer draagvlak kunnen creëren onder de bevolking. Leer hoe we een volledig functionerende groene waterstofketen kunnen opzetten óf hoe we vraag en aanbod op de arbeidsmarkt beter kunnen matchen.

Mobiliteitsdemo’s

Naast inspirerende lezingen, workshops en debatten kun je gedurende de hele dag spectaculaire demonstraties bezoeken. Bekijk één van de mobiliteitsdemo’s van Hive.Mobility, juich mee tijdens de waterstofauto Grand Prix, aanschouw hoe we met natuurlijke materialen kunnen bouwen en nog veel meer!

Meld je nu aan!

We bekijken de energie- en mobiliteitstransitie vanuit verschillende invalshoeken en hopen samen met jou de innovaties van de toekomst vorm te geven! Want alleen samen kunnen we de transitie laten slagen. Wil jij meedenken en -praten? Jezelf inspireren door uiteenlopende innovaties en uitvindingen of mooie contacten opdoen? Meld je aan en kom naar het New Energy Forum!