New Energy Forum 2023

Breek jij met ons door de barrières van de mobiliteitstransitie?

Op 22 juni 2023 breken wij door de barrières van de mobiliteits- en energietransitie tijdens de derde editie van het New Energy Forum. Hét event voor de (aanstaande) mobiliteits- en energieprofessional. Het thema van dit jaar? BREAKING BARRIERS!

Keynotes

We nemen je deze dag mee in de wereld van baanbrekende initiatieven in de energie- en mobiliteitstransitie. Want die zijn er genoeg! Ben van der Burg, ex-professioneel schaatser en nu commercieel directeur van Triple IT, is dagvoorzitter en opent het New Energy Forum. Keynotes worden verzorgd door o.a. Kristel Groenenboom, zakenvrouw van het jaar 2022 en directeur van Container Service Groenenboom, en dr. Reint Jan Renes, gedragswetenschapper en Lector Psychologie voor een Duurzame Stad aan de Hogeschool van Amsterdam.

Duurzame mobiliteit

We bekijken de transitie vanuit verschillende invalshoeken. We bespreken hoe mobiliteit en ruimtelijke inrichting er in de toekomst uitzien. Hoe kunnen we het gebruik van duurzame mobiliteit versnellen en voor iedereen toegankelijk maken? Hoe tonen we, in een tijd waar actie nu vereist is, bestuurlijk lef met snellere besluitvorming en nieuw beleid? En hoe leiden we vakmensen in korte tijd op voor techniek van de toekomst? Naast inspirerende lezingen, workshops en debatten kun je gedurende de hele dag spectaculaire demonstraties bezoeken.

Aanmelden

We hopen samen met jou de innovaties van de toekomst vorm te geven op het New Energy Forum! Want alleen samen kunnen we de transitie laten slagen. Wil jij meedenken en -praten, inspiratie opdoen en je netwerk uitbreiden? Meld je aan en kom naar het event!