@north event

Op 6 april is het zover! De tweede editie van het @north event: het event met alle ontwikkelingen over autonoom vervoer in Noord-Nederland.

Je ziet en ervaart verschillende live demonstraties van autonoom vervoer in de lucht, op het water, op het spoor, op de weg en met de hyperloop. Ben je op zoek naar inspiratie en kennis? In het centrale hart biedt Hive.Mobility je de mogelijkheid om experts te ontmoeten, te netwerken en kennis op te doen.

Milou van Elburg presenteert een afwisselend programma in Stadslab. Verschillende experts vanuit het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, het bedrijfsleven en kennisinstellingen gaan met elkaar in gesprek over wat er nodig is om autonoom vervoer naar de volgende fase te brengen. Thema’s als draagvlak, human capital en beleid- en regelgeving komen aan bod. Daarnaast inspireren Victor Lamme en Christian Kromme jou met twee keynotes vol nieuwe kennis en verrassende inzichten.

Keynote sprekers

Victor Lamme is hoogleraar en hersenonderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam en expert op het gebied van perceptie en bewustzijn. Hij publiceerde in tijdschriften als Nature en Science, maar schreef met evenveel plezier populaire bestsellers als ‘De Vrije Wil Bestaat Niet’ en ‘Waarom?’. Hij weet als geen ander zijn kennis over het brein te vertalen naar de praktijk en is daarom een veelgevraagd gast op podia, in kranten en op radio en TV. Zijn lezingen zitten tjokvol verrassende inzichten en eye-openers voor iedereen die menselijk gedrag effectief wil beïnvloeden.
 
Christian Kromme is een expert op het gebied van disruptieve technologie en de schrijver van het boek ‘Humanification – Go Digital, Stay Human’. Christian helpt managers en ondernemers te anticiperen en navigeren in een extreem snel veranderende wereld vol met disruptieve innovaties en exponentiële technologieën. Zijn keynote gaat over de impact van: disruptieve innovatie, exponentiële technologie, kunstmatige intelligentie en robotisering op ons leven, ons werk en onze samenleving.

Meld je aan

We zien je graag op 6 april 2023 op het Suikerunieterrein in Groningen. Stadslab, Suikerlaan 15, 9732 DA Groningen.

Meld je gratis aan via onderstaande knop!