Open college State of the Art Smart Mobility

Het eerste open college in de reeks wordt op 3 november gegeven door Serge van Dam, topadviseur bij Rijkswaterstaat. Je wordt meegenomen in actuele ontwikkelingen op het gebied van Smart Mobility op Europees, landelijk en regionaal niveau. Momenteel hebben we te maken met maatschappelijke ontwikkelingen, die gaan zorgen voor radicale keuzes, veranderingen en versnellingen. Zeker ook binnen de sector Verkeer en Mobiliteit, van Europees tot lokaal niveau.

In zijn verhaal maakt Serge van Dam duidelijk dat het nú, meer dan ooit, het moment is om door te pakken en de digitale ontwikkeling op het gebied van mobiliteit een versnelling te geven. Serge neemt je mee in consequenties van ingezet beleid, bruikbare technologieën en de acceptatie door de mens. En de impact van de actualiteit hierop.

Dit open college bijwonen? Meld je aan via onderstaande knop.

Dit open college maakt onderdeel uit van een open collegereeks in het kader van het opleidingsprogramma Slim en Groen Onderweg van de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe. Klik hier voor meer informatie over het programma en de overige open colleges Smart Mobility.