Webinar ‘Human Capital ontwikkeling Mobility as a Service’

Hive.Mobility-partner Noorderpoort organiseert de webinar ‘Human Capital ontwikkeling Mobility as a Service’.

De OV-fiets, de deelscooters, -auto’s, de trein, tram of (water) taxi. Ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Al deze vormen van vervoer kun je als consument plannen, boeken en betalen via apps of maken deel uit van een geautomatiseerd logistiek systeem. Dit wordt Mobility as a Service genoemd.

Om mobiliteit daadwerkelijk als een dienst te kunnen implementeren is goed gekwalificeerd personeel noodzakelijk. Dit betekent dat er ook in het onderwijs aandacht moet zijn voor Mobility as a Service.

Daarom wil Noorderpoort tijdens een webinar op dinsdag 5 oktober het onderwijs (mbo/hbo/wo), de praktijk en de overheid samenbrengen in de vorm van een learning community. Sluit jij ook aan?

Aanmelden voor webinar
Meld je nu aan voor het webinar ‘Human Capital ontwikkeling Mobility as a Sevice’ op dinsdag 5 oktober van 10.00 tot 12.00 uur.

Ik wil mij aanmelden >

Programma
10.00 – Opening door Vincent Everts
10.10 – Introductie Mobility as a Service door Roeland Hogt (Noorderpoort)
10.20 – Mobility as a Service in de praktijk door Lammert Sinninghe (MHC Mobility)
10.40 – Beleid en ontwikkelingen vanuit de overheid door Sibolt Mulder en Sebastiaan Dommeck (mobiliteitsadviseur overheid, Zuid-Limburg)
11.00 – Ontwikkeling onderwijs
11.25 – Discussie: hoe gaat MaaS onderwijs zich de komende tijd ontwikkelen?
11.45 – Afsluiting

Noorderpoort nodigt uit namens de learning community MaaS en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere geïnteresseerden. Het webinar wordt opgenomen en is daarna online beschikbaar.